Mer mjölk kräver stora tankar

Nu när de nya korna börjar acklimatisera sig räcker inte de gamla förutsättningarna till längre!  Vi har skaffat en större mjölktank och Hans har åkt till Bryssel på EDF (Euoropean Dairy Farmers) konferens och träffar andra mjölkföretagare och utbyter kloka tankar.

   

Allmänt  29 juni, 2012

1 kommentar

  • Cute! No, I don’t think those Jensen slacks are cute I think they just fa-tas-tic! Congrats, and keep on with your blog (By the way: I’ve been your faifhtul reader for several years now, and I miss the times when you posted pics of yourself more often: you’ve grown a bit older and way more interesting and handsome, if you don’t mind my saying so!)

Skriv en kommentarKontakta oss


Kalset Mjölk
Östra Kalset Västergård 1
333 93 Skeppshult

Telefon & fax, kontor: 0371-363 12

Hans Samuelsson
070-415 81 23 hans@kalsetmjolk.se
Anna Samuelsson
070-745 09 47 anna@kalsetmjolk.se